Цукрові квіти для прикрашання випічки – перша допомога кожного пекаря. Великий вибір декору, натуральний склад, та ідеальна робота кондитерів створять ефект «живих» квітів на кожному десерті.
Оформлення тортів та короваїв квітковими композиціями, фігурками та шоколадним декором – найкращий спосіб зробити ідеальний виріб. Збагачення випічки відбувається завдяки красивим та їстівним прикрасам. Створити шедевр реально, навіть в домашніх умовах.
На вітринах магазинів чи в кондитерських часто милують очі надзвичайні вироби. Подекуди закрадається думка, що людина своїми руками таку красу зробити не може. Проте сучасні кондитерські прикраси повністю руйнують ці стереотипи. ТМ Slado пропонує величезний асортимент шоколадного декору, різноманітних фігурок, виробів для тортів та короваїв, які завдяки досконало виконаній роботі й натуральним складникам стануть окрасою випічки.
Найпопулярніші способи оформлення: шоколадний декор
При оформленні тортів чи короваїв потрібно спланувати яким має бути кінцевий результат. Базуючись на цьому необхідно підібрати усі компоненти. При цьому звернути увагу на те, щоб святковий виріб виглядав гармонійно, й не був перенасиченим. Чимала кількість квіткових композицій з цукру є виправданою при виготовленні короваїв. Тоді, як для інших десертів треба знати міру.
Найпопулярнішим продуктом у кондитерській справі можна назвати шоколад. З нього роблять поливу, він є основним компонентом багатьох оздоб, зокрема й квітів. Шоколадні крихти, маса, посипка та глазур здатні вирівняти поверхню випічки, створити лінії, малюнки, та зробити основу для інших прикрас. Проте, щоб торт виглядав більш святково можна додати інші вироби.
Різноманіття квіткових композицій: з чого обрати
Квіти з цукру, які мають попит серед багатьох майстрів, можна вибрати серед різних видів та форм. Їх можна їсти дорослим та дітям, адже до їхнього складу входять натуральні барвники. Торт можна прикрасити магнолією, орхідеєю, трояндою, лілеєю та іншими квітами, які є настільки реалістичними, що важко відрізнити від «живих».
Цукрові вироби краще зберігаються, та матимуть ідеальний вигляд на протязі довгого часу, тоді як квіти з шоколаду можуть швидше розтанути. Але саме квітки, вироблені з шоколаду – це настільки тонка, довершена та смачна робота, що припадає до душі усім без винятку.
Часто пекарні прикрашають короваї за допомогою виготовлення квітів з мастики. Поєднання різних кольорів та розмірів додає яскравості та вишуканості для випічки. Ручна робота – це окрема особливість прикрас, оскільки є неповторною та оригінальною.
Варіанти інших прикрас: вироби з мастики та мереживо на торт
Взагалі, вироби з мастики для тортів та шоколадний декор надзвичайно полегшують роботу спеціалістам. З мастики створюються тематичні малюнки, фігурки та інші прикраси. До прикладу можна обрати:
1) героїв мультфільмів для малечі, фігурки з мастики для дівчаток та хлопчиків;
2) весільні фігурки;
3) капкейки та топери на яких можна зображати персонажів з мультфільмів чи будь-які написи за побажанням;
4) квіти та інший святковий декор, до якого входять желейні кульки, цифри та тематичні привітання, виготовлені з шоколаду та мастики.
Для досягнення ще більшої вишуканості використовується мереживо. Виготовлене у різноманітних візерунках, різного кольору та розмірів. Таке мереживо здатне створити справжній шедевр з кожної випічки. За його допомогою бокові стінки торта стають яскравими та витонченими.
Готуючи торт чи коровай треба пам’ятати, що оформлення це частина успіху. І для того, щоб його досягти потрібно вміти поєднати чимало компонентів. В інтернет-магазині «Slado» є усе необхідне для декорації кондитерських виробів.